Legolvasottabb hírek

2021.02.08. 11:30

A nagyrévi halálos karambolra kattintottak legtöbbet olvasóink

Két ember életét vesztette a Nagyrévnél történt karambolban, forgalomelterelésre kell számítani a 4-es főúton, elhunyt dr. Böjthe Lajos – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy autó közlekedett Nagyrév irányából Cibakháza felé február 4-én délután, amikor egy balra ívelő kanyarban, eddig tisztázatlan körülmények között, áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal. A balesetben két személy életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Február 9-től, várhatóan 5 hónapig forgalomelterelésre számíthatnak a 4-es főút Abony-Szolnok közötti szakaszán közlekedők. Az M4 gyorsforgalmi út Budapest-Abony közötti szakaszának folytatásában épülő újabb 2×2 sávos Törökszentmiklósig tartó út biztonságosabb, gyorsabb haladást biztosít majd az arra közlekedőknek.

Fotó: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A koronavirus.gov.hu múlt hét szerda reggeli adatai szerint megyénkben ötvennéggyel nőtt az igazolt fertőzöttek száma. A járvány kezdete óta 14 119 főt regisztráltak addig koronavírus-fertőzéssel a Jászkunságban.

Fotó: koronavirus.gov.hu

A szomorú hírt múlt hét hétfőn délután Szalay Ferenc, a megyeszékhely polgármestere osztotta meg közösségi oldalán. Dr. Böjthe Lajos egyike volt városunk ötvenhatos veteránjainak, aki a gyógyító és hospice tevékenységnek szentelte életét.

Fotó: Szalay Ferenc facebook oldala

A megyei rendőr-főkapitányság és megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint egy téves jelzés miatt vonultak nagy erőkkel a hatóságok, miután egy tószegi cég tűzjelző berendezése adott jelzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában