mozaikkereső

2021.02.05. 16:30

Az Új Néplap előfizetőinek hűségét jutalmaztuk

Csütörtökön átadtuk a Mozaikkereső játékunk nyereményeit.

R. Á.

Mozaikkereső játékunk megyei díjazottjai tegnap vehették át nyereményeiket

Fotó: Nagy Balázs

Érdemes volt megkeresni a képrészleteket, összeilleszteni a fotót és visszaküldeni azt, hiszen a szerencsés olvasóknak értékes nyereményeket hozott az ország tizenkilenc napilapjában meghirdetett Mozaikkereső játék. A fődíj két személygépkocsi volt, de megyénként is számos tárgy- és pénznyereményt sorsoltak ki a résztvevők között.

Az Új Néplap előfizetői közül is nagyon sokan kerestek, vágtak és ragasztottak, majd küldték vissza a hiánytalan mozaikképet. Az akció legszerencsésebb pályázói csütörtökön át is vehették a jutalmaikat.

A jászboldogházi Matók Pálné egy egymillió forint értékű bevásárlókártyát nyert, Kelemen István, kőteleki előfizetőnk egy LEDtv boldog tulajdonosa lett, a rákóczifalvai Kollár Mihály pedig egy laptopot vehetett át (helyette lánya érkezett a tegnapi átadóra). Szolnoki előfizetőink közül ketten is szerencsével jártak, Bakonyi István egy álló porszívót, Szabó István pedig egy tabletet nyert a Mozaikkereső játékunkon.

Mozaikkereső játékunk megyei díjazottjai csütörtökön vehették át nyereményeiket
Fotó: Nagy Balázs

– Még sosem nyertünk, így nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy miénk lett a televízió – mondta el a nyeremény átvételekor Kelemen István. Kőtelki olvasónk feleségével együtt érkezett ügyfélszolgálatunkra, ahonnan örömmel vitték el a nyereményt.

– Reméljük, befér az autóba! Majd a gyerekeket kérjük meg, hogy üzemeljék be, olyan modernek ezek a mai készülékek, hozzá se merek fogni – mondta nevetve Kelemen István. – Egy-két megszakítással már közel negyven éve előfizetők vagyunk, örülünk, hogy most szerencsét is hozott az olvasnivaló – tette hozzá Kelemenné.

Még náluk is régebben lapozgatják az Új Néplapot Bakonyi Istvánék.

– Már a szüleim is előfizetők voltak, nagyjából 1958–60 óta olvassa a családunk a megyei napilapot. Aztán mi örököltük meg tőlük a lapot, az előfizetést. Sokszor pályáztunk játékokra, eddig csak kisebb dolgokat nyertünk, most nagyon örülünk ennek a nyereménynek – mondta el Bakonyi Istvánné, aki férjét kísérte el a nyeremény átvételére.

A szolnoki előfizető, Bakonyi István egy álló porszívót nyert a képkirakó játékban, amit örömmel vettek át az Új Néplap munkatársaitól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában