online

2021.02.20. 11:36

Több mint tizenegyezer emberhez ért el a bánhalmai jelmezverseny híre

A vírushelyzet miatt az idei farsangi forgatag mindenhol az online térbe kényszerült.

Daróczi Erzsébet

A kétéves Maróti Hunor nyerte a jelmezversenyt

Forrás: Beküldött fotó

A Társadalmi Összefogás Bánhalmáért Bánhalmaiakkal (T.Ö.B.B.) nevű civil szervezet tagjai jelmezversenyre hívták a kicsiket és nagyokat, párokat, családokat, baráti társaságokat. Egy héten át Bánhalma legötletesebb jelmezét keresték.

A kétéves Maróti Hunor nyerte a jelmezversenyt
Fotó: Beküldött fotó

Jelentkezni online beküldött fotóval lehetett, amit a szervezők feltöltöttek a közösségi oldalukra, és elindulhatott a lájkvadászat. A megosztásokkal több mint tizenegyezer emberhez ért el a bánhalmai verseny híre. A legtöbb szavazatot, 421-et a Benőke jelmezbe öltözött kétéves Maróti Hunor kapta.

– A jelmezt maga a kisfiunk ihlette, mert ha ránézünk, mindig Benőke jut eszünkbe a Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki című rajzfilmből.

– A ruháját együtt találtuk ki a férjemmel, nem kellett hozzá más, csak papír, ragasztó és egy kis kreativitás, amit kisfiunk is nagyon élvezett – árulta el Maróti-Kocsmár Zsanett, Hunor anyukája, aki köszönni a T.Ö.B.B.-nek a szervezést, mert mosolyt csempésztek az emberek arcára a szürke hétköznapokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában