Pető Zsuzsanna

2021.02.03. 15:18

Valóra váltották az újszászi gyűjtő álmát

A hiányzó maci is felkerülhet Pető Zsuzsanna polcára a többi maci közé.

Czakó Nóra

Az új macival teljessé vált Pető Zsuzsanna gyűjteménye

Forrás: Beküldött fotó

Az Új Néplapnak köszönhetően teljesült egy régi vágya az újszászi Pető Zsuzsannának. Nemrég írtunk róla, hogy a közel tizenöt éve macikat gyűjtő asszony már több mint ezer ölelni való plüssállattal büszkélkedhet, de még mindig hiányzik a polcáról az egyik bank Gyógyvarázs macija. Még aznap délután e-mail-ben kereste meg szerkesztőségünket a Gyógyvarázs csoport vezetője, hogy szeretnék felajánlani Zsuzsának a hőn áhított mackót.

– Természetesen nyomon követünk minden olyan hírt, ami a programunkhoz kapcsolódik. Így jutott el hozzánk Zsuzsa szenvedélyes macigyűjtésének híre is – mondta híportálunknak Lesti Mónika, a K&H Csoport szenior kommunikációs menedzsere.

– Egyértelmű volt, hogy örömmel kiegészítjük a gyűjteményét a hiányzó macival, ami a gyógyvarázs programunk jelképe, hiszen ez mindannyiunk számára oly sokat jelent – fűzte hozzá.

Zsuzsa azóta már meg is kapta a plüssállatot, így az Új Néplapban megjelent cikkeknek köszönhetően már minden olyan plüssfigurát a magáénak tudhat, amire eddig csak áhítozott.

Az új macival teljessé vált Pető Zsuzsanna gyűjteménye
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában