beruházás

2021.04.20. 19:00

Bővítik a szabadidőparkot Tiszavárkonyban

Hamarosan duplájára bővül a Szőlők településrészen található szabadidőpark – számolt be róla Hegedűs István polgármester.

Kovács Berta

A körülbelül ezer négyzetméternyi területtel szomszédos, hasonló méretű porta tulajdonosa ugyanis felajánlotta a portát az önkormányzatnak. Jelenleg zajlanak az ajándékozás hivatalos procedúrái. Az ajándéknak köszönhetően megnövekvő területen a korábban tervezettnél több szabadidős tevékenység kaphat helyet.

A polgármester elmondta, így végre lesz elég helyük egy kispályás labdarúgó-pálya kialakításához, ami korábban nemigen fért volna el, emellett játszótéri eszközök is helyet kaphatnak. Rendelkeznek mérleghinta felállításához előkészített alkatrészekkel, ezeket is fel tudják itt használni, emellett többek között lengőhintát is terveznek elhelyezni a területen.

A hangulatos kis parkban tavaly már ültettek díszfákat. A Tiszavárkonyért Kulturális Egyesületnek köszönhetően díszfákkal gazdagodhatott a falu, a harminc facsemetéből pedig Szőlők településrészre is jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában