Galériával

2021.04.26. 07:30

Összefogás indult a játszótér felújításáért Tiszaderzsen

Önkéntes közösségi megmozdulás keretében újult meg hétvégén a község játszótere. Szorgos kezek csiszolták fel és festették újra a kerítést és a fából készült játékokat.

Ujvári László

20210424_Tiszaderzs_Önkéntesek dolgoztak a község játszóterének felújításán_Ujvári László_ÚN

Fotó: Ujvári László

– Az egyik projektünk keretében van lehetőség önkéntes tevékenység végzésére, kihasználva a jó időt a település játszóterének felújítását tűztük ki célul – mondta hírportálunk kérdésére Fótosné Czeglédi Zsuzsanna.

– Négy évvel ezelőtt, 2018-ban került átadásra a játszótér, azóta felújítás vagy karbantartás nem történt, tehát időszerű a beavatkozás – magyarázta a kerítés csiszolása közben a polgármester.

Megvásárolták a szükséges eszközöket, majd felhívásban fordultak a lakossághoz. Fiatalok és középkorúak gyűltek össze április 24-én délelőtt a községháza mögötti zöld területen, pár óra leforgása alatt megújult a játszótér.

Mint megtudtuk, nemcsak egyszeri megmozdulásról van szó. A következő hetekben – ugyancsak önkéntesek segítségével – terveznek faültetés a község több pontján, valamint a régi utcabútorok felújítását és újak kihelyezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában