Galériával frissítve

2021.05.01. 15:30

Babgulyással köszönték meg a szolnoki kórházakban dolgozók munkáját

A gulyásfesztivál ötletét cégek és az önkormányzat is támogatta.

Rimóczi Ágnes

A gulyáskirály főzött szombaton ebédet a szolnoki kórházak dolgozóinak. Csányi Sándor ötszázötven adag ízletes babgulyást készített, melyből százat a MÁV Kórházba vittek, a többit pedig a Hetényi Géza Kórház dolgozói fogyaszthattak el.

A gulyásfesztivál kitalálójának mostani ötletét cégek és az önkormányzat is támogatta, így jött létre a nemes kezdeményezés, mellyel közösen mondtak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak.

– Nem lehet elégszer köszönetet mondani, s kifejezni a hálát azért a megfeszített munkáért, melyet az egészségügyben dolgozók az elmúlt egy évben tettek és tesznek – emelték ki egybehangzóan a megjelentek.

Az eseményen Szalay Ferenc Szolnok polgármestere és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő mondott köszönetet a kórházak dolgozóinak. A felajánlott ételeket Piroska Miklós, a Hetényi Kórház főigazgatója, dr. Kudrjavcev Anatolij orvos-igazgató és dr. Rudner Ervin, a Máv Kórház igazgatója fogadta köszönettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában