Szolnok

2021.05.04. 15:42

Gond nélkül lezajlott az érettségi második napja is

Matematikából összesen 706-an írtak dolgozatot.

Szoljon.hu

Budapest, 2021. május 3. Diákok a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsgán a fõvárosi Szent István Gimnáziumban 2021. május 3-án. Ezen a napon - a járványügyi szabályok betartásával - országszerte megkezdõdtek az írásbeli érettségi vizsgák. Az elsõ érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten 71 ezren, emelt szinten mintegy kétezren adnak számot tudásukról. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Az írásbeli érettségi vizsgák második napja is problémamentesen, rendkívüli esemény nélkül fejeződött be a Szolnoki Szakképzési Centrum iskoláiban – tájékoztatta hírportálunkat Pogány Attila, a Szolnoki Szakképzési Centrum kommunikációs referense.

Matematikából összesen 706-an írtak dolgozatot, közülük 110-en a kormányhivatal szervezésében jelentek meg. A középszintű feladatsort 604-en oldották meg, míg emelt szinten 102-en vizsgáztak. Előbbire 180, utóbbira pedig 240 perc állt a tanulók rendelkezésére. A koronavírus-járvány miatti speciális előírásoknak, egészségügyi szabályoknak ezúttal is eleget tett a Szolnoki Szakképzési Centrum.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában