Jászkunság / Galériával

2021.05.10. 11:30

Két baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Lezuhant egy kisrepülőgép Törökszentmiklósnál, szinte mindene odalett a lakástűzben Ónodi Gábornak és családjának, egy ember életét vesztette a Fegyverneknél történt balesetben – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Lezuhant egy kétszemélyes kisrepülő a Törökszentmiklóshoz tartozó Surjánynál

Lezuhant egy kisrepülőgép szombaton délután Törökszentmiklós külterületén, Surjány városrész közelében. A gépben egy 58 éves törökszentmiklósi, és egy 50 éves szolnoki férfi tartózkodott, akik a földbe csapódás következtében súlyosan megsérültek.

Egy cibakházi kft. udvarára május 4-én 6 óra és május 5-én 6 óra között bement egy ismeretlen személy. A jogsértő ezt követően a főépület egyik ablakát egy helyszínen talált fakanállal betörte, majd az ablakon át behatolt az ingatlanba, ahol az irodahelyiségekben kutatást végzett. Az elkövető szeszes italokat és egy sárga párnahuzatot vitt magával.

Fotó: police.hu

A tűzoltók keltették múlt hét hétfőn hajnalban a Szigligeti Színház művészét, amikor már lángokban állt a család többszintes, budapesti háza. Ónodi Gábor nagymamáját a konyhaablakon menekítették ki, szülei a teraszon várták meg, míg eloltják a lángokat. A házban szinte minden használhatatlanná vált, a kár óriási.

Ónodi Gáboréknak szinte mindenük odalett a tűzben
Fotó: Beküldött fotó

Április 23-án, életének hetvennyolcadik évében elhunyt dr. Szalóki András. Halálával nagy veszteség érte a megye közgazdasági és kereskedelmi társadalmát. A korábbi évtizedekben Szalóki András nevével elsősorban gazdasági terület kapcsán lehetett találkozni.

Dr. Szalóki András
Fotó: Beküldött fotó / Szalóki család

Halálos kimenetelű közúti baleset történt Fegyvernek külterületén, az örményesi leágazásnál, a 4204. számú úton, május 4-én 15 óra 40 perc körül. Egy személyautó vezetője közlekedett Örményes felől Fegyvernek irányába, amikor elveszítette uralmát járműve irányítása felett, a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba hajtott, ahol az autó a tetejére borulva állt meg.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában