Jóvér Zoltán

2021.05.04. 13:41

Megválasztották az új vezetőséget a szolnoki polgárőrök

Jóvér Zoltánt választották meg a Szolnok Városi Polgárőr Egyesület elnökének.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Beküldött fotó

Teljes tisztújítást tartott a Szolnok Városi Polgárőr Egyesület. Az ülés tartása nélküli írásbeli szavazás útján megválasztott új tisztségviselők írásban már meg is erősítették, hogy öt évre szólóan elfogadják tisztségeiket.

Az egyesület elnökévé Jóvér Zoltánt választotta a tagság, az elnöki feladatok mellett ő koordinálja az önkormányzat és az egyesület közötti pályázatokat, támogatásokat.

Jóvér Zoltán több mint tíz éve tagja a polgárőrségnek, a Rendőrtiszti Főiskolán igazgatásrendészeti szakon végzett, civilben a szolnoki polgármesteri hivatalban az Ellátó és Szolgáltató Szervezet igazgatója, valamint a „Szolnok Város Közbiztonságáért” Közalapítvány kuratóriumának elnöke.

Fotó: Beküldött fotó

A polgárőr egyesület a közalapítvánnyal annak létrehozása óta együttműködik. A titkári posztra Sepsy Zoltánt választották meg, aki korábban Budapesten a III. kerületi Budavári Polgárőr Egyesület szolgálatvezetője volt. Gazdasági vezető Őszi Anna Mária könyvelő, míg a felügyelő bizottság elnöke dr. Hanga Valéria jogász közgazdász lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában