Jászkunság

2021.05.24. 07:00

Több baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Félig elkészült az M4-es szolnoki elkerülője, veszélybe került Sándor Laura és családjának otthona, baleset történt a 44-es főút és az M44-es találkozásánál – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Jelenleg ötvenkét százalékos készültségű az M4-es gyorsforgalmi út Abony és Törökszentmiklós közötti szakasza. A két alprojektben megvalósuló fejlesztés a tervek szerint halad, a régóta várt, szolnoki északi elkerülő út forgalomba helyezése 2022 első negyedévében várható.

Fotó: Csabai István

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytat öt rendbeli csalás és egy rendbeli csalás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy sárkeresztúri lakos ellen. A 37 éves nő közel egymillió forintot gyűjtött össze a hazugságoknak köszönhetően.

Fotó: police.hu

Az M4-es autóúton, rögzítették a kamerák a 49-es kilométerszelvénynél azt az elképesztő balesetet, amelyben csodával határos módon az autó sofőrje és két utasa szinte sértetlenül szállt ki a járműből. A sofőr a tanúk elmondása alapján elaludt, emiatt következhetett be a baleset.

Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Sándor Laura Down-szindrómával, emellett súlyos szívelégtelenséggel született. A most 19 éves lány értelmi sérültként állandó felügyeletre szorul. A család otthona sajnos nemrég veszélybe került, ugyanis az elöregedett épületen annyi mindent fel kellene újítani, ami a tulajdonosának már nem érné meg. Úgy döntött, inkább eladja az ingatlant.

Hamzi Henriett egyedül neveli halmozottan sérült, Down-szindrómás lányát, Laurát. Kialakított napirendjük, megszokott életük hamarosan felborulhat
Fotó: Mészáros János

Kihajtott a körforgalomból, és a szántóföldön állt meg egy kamion a 44-es főút és az M44-es autóút találkozásánál, Tiszakürt határában május 18-án. A kamionban egyedül ülő sofőrt a mentők kórházba szállították.

Fotó: Donka Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában