videóval

2021.06.06. 08:45

A szolnoki óvodák is csatlakoztak a táncos kihíváshoz

A Szolnok Városi Óvodák tagintézményei is eljárták a világhírű táncot.

Szoljon.hu

Forrás: Részlet a videóból

Valószínűleg ma már mindenki tudja, hogy mi az a „Jerusalema dance” kihívás, és amint megszólal a hozzátartozó zene, már az is ismerősen cseng. Hírportálunkon is több olyan megmozdulásról számoltunk be, ahol különböző munkahelyek, csoportok csatlakoztak a kihíváshoz.

Ahogy azt korábban is írtuk, ez a mozgalom az életörömöt és az összetartozást szimbolizálja szerte az egész világon. Az ikonikus dal Dél-Afrikából indult, a legnagyobb zenemegosztó portálon 2019 decemberében debütált, és azután kapta fel az internet, hogy egy angolai tánccsoport erre a dalra táncolt születésnapi videójában.

A kihíváshoz csatlakozott a Szolnok Városi Óvodák is, melynek minden tagintézményében eljárták a már jól ismert táncot. A Szolnok Tv-nek köszönhetően ezt egy közös videóban meg is mutatják, melyről Szalay Ferenc, a megyeszékhely polgármestere is beszámolt közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában