Gönczi Borbála

2021.06.02. 19:00

Élete legfontosabb kihívásaira készül a díjazott kisúji diáklány

A fiatal lány remek versenyeredményekkel rendelkezik.

Daróczi Erzsébet

Gönczi Borbála iskolája díjával

Forrás: Beküldött fotó

Kiváló gimnazista címet adományozott a Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Technikum, Általános Iskola és Óvoda Öreg Diákok Baráti Körének intézőbizottsága Gönczi Borbálának, az intézmény tizenkettedik osztályos tanulójának.

A fiatal lány remek versenyeredményekkel rendelkezik. Legbüszkébb a X. Magyarországi Evangélikus Gimnáziumok Népművészeti Találkozón szerzett bronz minősítésére, nem mellesleg végig jeles tanuló volt.

Bár osztálytársai már sikeresen túl vannak az érettségin, Borbála számára ezután jön a megmérettetés, hiszen az írásbeli alól fel van mentve. Történelemből emelt szintű érettségit írt, a többi tárgyból júniusban tesz szóbeli vizsgát.

Gönczi Borbála iskolája díjával
Fotó: Beküldött fotó

– Most életem legnagyobb megmérettetéseire, az érettségire és a felvételire készülök. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem emberi erőforrások szakra jelentkeztem, de megjelöltem a pszichológiát, illetve a közösségszervezői szakot is. Elmegyek egy pótfelvételire a Kőbányai Zenei Stúdióba, mert komolyabban szeretnék foglalkozni az énekléssel, szeretném megtanulni az alapokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában