Jászkunság

2021.07.19. 11:30

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak a legtöbbet az elmúlt héten

Holtan találtak egy tizenhét éves fiút Abonyban, életét vesztette a sofőr a 4-esen történt balesetben, gyógymedencébe fulladt egy hétéves gyermek Karcagon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Szabó Zoltán

Fotó: Daróczi Erzsébet

Habár Szabó Zoltán szakmáját tekintve villanyszerelő, családján átível a növények szeretete, édesapja például évtizedekig művelt zártkertet. Hobbijában mára odáig jutott, hogy háromezer tő leandert nevel a kertjében.

Szabó Zoltán
Fotó: Daróczi Erzsébet

Holtan találtak egy tizenhét éves helyi fiút Abonyban, a Károly Róbert úti belvízelvezető rendszer egyik csatornájában július 11-én délután. A Ceglédi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Egy 49 éves fegyverneki lakos hajtott július 18-án 6 óra 15 perc körül a 4-es számú főúton Törökszentmiklós felől Budapest irányába. Haladása során a 103. kilométerszelvény közelében áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd onnan visszasodródott a saját sávjába, végül egy villaoszlopnak ütközve állt meg. A járművezető a helyszínen életét vesztette.

Fotó: police.hu

Belefulladt a gyógymedencébe egy 7 éves gyermek az egyik karcagi strandon július 10-én szombaton. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet.

Barátai társaságában lett rosszul az a harminc év körüli férfi, akihez a hétvégén kérték a mentők gyors segítségét Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Bár a barátok mindent szakszerűen csináltak, a férfi állapota rohamosan romlott és a légzése is leállt. A kiérkező mentőegységek még sokáig küzdöttek a beteg életéért, mely végül sikerre vezetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában