galériával

2021.07.09. 17:30

Sportágbemutató délutánon próbálhatták ki magukat a karcagi ovisok

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi napot tartott az óvodásoknak és szüleiknek az Akácliget Fürdőben.  

Daróczi Erzsébet

Több sportágat is kipróbálhattak az ovisok

Fotó: Daróczi Erzsébet

Szepesi Tibor polgármester köszöntőjében elmondta, a Karcagi Sport Egyesületben több olyan jeles sportoló van, aki óvodásként egy ugyanilyen sportágbemutató délutánon kedvelte meg az adott sportágat, melyben ma már egyéniben vagy csapatban országos bajnok.

Gulyás Ferencné intézményvezetőtől megtudtuk, hogy pályázati forrásból valósulhat meg ez a program, amelynek keretében a korábban meghirdetett rajzverseny díjait is átadták. A program részeként dr. Vass Éva csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos egészségügyi szűrővizsgálatokat végzett a gyermekek részére, s tanácsokkal látta el a szülőket.

Eközben a kemping területén és az uszodában asztalitenisz, kerékpár, labdarúgás, röplabda, úszás, birkózás és kézilabda bemutató zajlott. A szakosztályok sportolói, edzői mutatták be az adott sportágat, amit ki is próbálhattak az óvodások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában