galériával

2021.08.29. 15:00

Ingyenes újrazsákokat osztottak a szolnoki piacon

Önkéntes akciót szervezett szombaton a Vásárcsarnokban a Nők klubja Szolnok.

Szoljon.hu

20210828 Szolnok A Nők Klubja Szolnok tagjai több héten át készítették az újrazsákokat, melyeket a piacra látogató vásárlók és árusok között osztottak szét szemléletformálás céljából. fotó Mészáros János Új Néplap

Fotó: Mészáros János

A Nők Klubja Szolnok aktívan kiáll a fenntarthatóság mellett, céljuk, hogy megtanítsák a szolnoki nőket, hogyan tehermentesíthetik a bolygót a leghatékonyabban. A klub küldetésének tartja a családanyák szemléletmódjának formálását, illetve a fenntartható ökotudatos háztartások és szemléletmód kialakítását. Ennek jegyében szervezték meg szombaton a szolnoki Vásárcsarnokban önkéntes akciójukat, ahol a piacra látogató vásárlók és az árusok között ingyenes újrazsákokat osztottak ki.

A klub önkéntesei és felajánlói több héten keresztül készítették a célra az újrazsákokat. A klub célja az volt az akcióval, hogy minél többen használják a környezettudatos megoldásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában