Fotóval frissítve

2021.09.25. 07:28

Csőtörés miatt lezárták a szolnoki Ady Endre út egy részét

A Pozsonyi út és Gerle utca közötti szakaszon van szükség beavatkozásra.

P. Pusztai Nóra

Fotó: P. Pusztai Nóra

FRISS – 19:57:

A délutáni órákban megnyitották az Ady Endre utat, ahol félpályás útlezárás mellett halad a forgalom.

FRISS – 10:20:

A Víz- és Csatornaművek Koncessziós Zrt. igazgatója, Magyarné Bede Mariann tájékoztatása szerint ismét egy DN 200 milliméter átmérőjű azbesztcement csővezetéken keletkezett csőtörés.

– A hibaelhárítási protokollnak megfelelően a kollégáink folyamatosan dolgoznak annak érdekében, hogy mielőbb a visszaállítsuk a vízszolgaltatást – mondta Magyarné Bede Mariann.

A vízellátást az ÁNTSZ épülete előtt tartályból és palackos vízből biztosítják jelenleg.

Korábban írtuk:

Csőtörés miatt nagymértékű vízfeltörés történt a szolnoki Ady Endre út 27. számnál szeptember 24-én 23 óra körül, ezért az útnak a Pozsonyi út és Gerle utca közötti szakaszát lezárták – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Idén nem ez az első alkalom, hogy ezen a szakaszon csőtörés miatt kell dolgozniuk a szakembereknek. Májusban egy héten belül kétszer is történt hasonló, akkor egy DN200 milliméter átmérőjű azbesztcement csővezetéken keletkeztek csőtörések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában