mutogatós

2021.09.21. 16:00

Letöltendő fogházbüntetésre ítélnék a jászberényi szatírt

A 38 éves jászapáti férfi több nőt is zaklatott a berényi piactéren.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Jászberényi Járási Ügyészség vádat emelt egy Jászapáti lakhelyű férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A vád szerint a 38 éves férfi még május 15-én kora este, a jászberényi piactéren található dohánybolt közelében odalépett egy ott dohányzó nőhöz és megszólította, egy szál cigarettát kért tőle. Miközben az ittas férfi a sértetthez beszélt, a saját nemi szervét markolászta a nadrágján keresztül. A sértett ezt látva, igyekezett távozni, azonban a férfi utána ment, és úgy követte őt a közeli élelmiszerboltig, hogy közben nadrágja sliccét lehúzta, és nemi szervét mutogatta.

A férfi néhány perc elteltével, ugyancsak a piactéren, kiszemelt magának egy másik, gyalogosan arra haladó nőt is. A nyomába szegődött, majd az egyre sietősebben lépdelő sértettet egészen a lakásáig kísérte. Eközben nadrágján keresztül saját nemi szervét fogdosta, a rémült nőhöz intézett obszcén kifejezések, kéretlen szexuális ajánlatok kíséretében.

A járási ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró május 18-án letartóztatta a férfit.

A járási ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottal szemben fogházban letöltendő szabadságvesztés kiszabására és közügyek gyakorlásától való eltiltására tett indítványt. Az ügyben a Jászberényi Járásbíróság dönt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában