díszítés

2021.10.11. 11:30

Őszi dekorációval teszik látványossá Csataszög főútját

Sok áthaladó autós is megáll fotózkodni a faluközpontban.

Kovács Berta

A látványosság elemeit a lakosok adományozták

Forrás: Beküldött fotó

Látványos őszi dekoráció állítja meg Csataszög központjában az arra járókat. A kis faluban utóbbi években nagy hangsúlyt helyeznek a települési arculatkép minél esztétikusabbá tételére virágosítással, időszaki látványelemek kihelyezésével.

A napokban az évszak jellegzetességeit, a betakarítás lépéseit jelképező elemekből készült összeállítással tették szebbé a parkot az önkormányzat kreatív dolgozói. Az összeállítás kellékeit – eszközöket, terméseket – a lakosság ajánlotta fel e célra, de helyi vállalkozóktól is kaptak például szalmabálát. A dekorációs elemeket pedig a közfoglalkoztatottak segítségével rendezték el a parkban.

A látványosság elemeit a lakosok adományozták
Fotó: Beküldött fotó

Oravecz Zsuzsanna Éva polgármester elárulta, ő is hozzájárult egy régi, kézzel hajtható kukorica morzsolóval a látványossághoz, ez később majd a helytörténeti gyűjtemény részét fogja képezni.

A polgármester elmondta, a Szolnok felől érkező autósok teljesen rálátnak az összeállításra, így sokan megállnak fotózkodni. Gyerekek is előszeretettel szelfiznek a dekoráció figuráival, kellékeivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában