Jászkunság

2021.11.22. 11:30

Mutatjuk, mely cikkek voltak a legolvasottabbak az elmúlt héten

Elütöttek egy zebrán átfutó fiút Szolnokon, egy ember életét követelték a lángok Rákóczifalván, fegyverrel rabolta ki ismerősét két fiatal Mezőtúron – többek között ezek is bekerültek az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé.

Szoljon.hu

Ennél a zebránál történt a baleset

Forrás: police.hu

Egy szolnoki nő közlekedett a megyeszékhelyen november 19-én. Haladása során a Várkonyi téren, a körforgalom előtti kijelölt gyalogos-átkelőhelynél nem biztosított elsőbbséget az ott neki balról futva áthaladó fiúnak és elütötte. A baleset következtében a gyalogos könnyű sérülést szenvedett.

Ennél a zebránál történt a baleset
Fotó: police.hu

Négy szolnoki tűzoltó egy járművel vonult november 17-én ahhoz ahhoz a harminc négyzetméteres, kétszintes házhoz Rákóczifalván, amelynek földszinti hálószobájában egy holttest feküdt, illetve egy kialudt tűz nyomai voltak láthatóak. Az épület konyhájában egy elpusztult kutya is volt. A tűz pontos keletkezési idejét, helyét és okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

November 18-án fizikai támadás érte a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. egyik munkatársát. Az incidens a Bercsényi utcában történt, ahol a sértett éppen gallyazási és fakivágási munkákat végzett. A támadás minden bizonnyal a fák kivágása miatt történhetett

Egy mezőtúri lakos beengedte otthonába két ismerősét november 15-én a délutáni órákban. Kis idő elteltével a 19 éves budapesti lakos felszólította a vendéglátót, hogy vagy a karóráját vagy a laptopját adja át számára, azonban ezt a sértett visszautasította. Az elkövető ekkor a ruházatából elővett egy lőfegyvert és fenyegetését nyomatékosította azzal, hogy két alkalommal a lakóház mennyezetébe lőtt, majd a sértettre irányította a fegyvert.

Fotó: police.hu

Elgázolt egy embert egy személyvonat Sülysápon a Szőlősnyaraló megállóhely közelében november 16-án, a baleset miatt késtek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon. A helyszínelés ideje alatt Sülysáp és Tápiószecső között csak egy vágányon közlekedhettek a járatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában