forgalomkorlátozás

2021.11.18. 07:57

Teljes útlezárás: a 4-esen és a 46-oson dolgoznak a Közút szakemberei

Konzol szerkezetek felállítását, beemelését és útirányjelző táblák felszerelését végzi a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Szoljon.hu

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

November 18-án 8-14 óra között a 4-es számú Budapest-Debrecen-Záhony elsőrendű főút 112+080 km szelvény jobb oldalán és a jelenlegi 46-os számú Törökszentmiklós-Gyomaendrőd-Mezőberény másodrendű főúti felüljáró szolnoki oldalán lévő konzol szerkezetek felállítását, beemelését és útirányjelző táblák felszerelését végzi a Magyar Közút Nonprofit Zrt. – jelezte a megyei rendőr-főkapitányság.

Mint írják, a munkálatok időtartama alatt, a megjelölt útszakaszokon – rendőrség által biztosított – teljes útlezárás lesz érvényben.

A Törökszentmiklós, Mezőtúr irányába közlekedő teherforgalom ez idő alatt a 4-es számú főúton közlekedve juthat el Törökszentmiklósra a Keleti csomóponton keresztül. Ezzel egyidőben a középső körforgalom Törökszentmiklósi ágát lezárják erre az időtartamra, valamint az első és második körforgalomnál érvénytelenítik a Törökszentmiklós, Mezőtúr útirányokat.

Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkálatok ideje alatt a forgalomkorlátozással érintett szakaszokon torlódásokra kell számítani, ezért a rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott türelmét és megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában