Jótékonyság

2021.12.15. 13:44

Elektromos tűzhelyet kapott a jászkiséri mentőállomás

A kormányhivatal munkatársainak pénzadományából vett ajándékot adta át kedden a helyi mentőállomásnak dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott.

Hartai Gergely

Gottdiener Lajos járási hivatalvezető (balról), dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott és Orosz Sándor, a mentőállomás vezetője

Forrás: Pesti József

A jótékony kezdeményezés hátterét illetően a kormányhivatal arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy minden év adventjén karitatív célú adománygyűjtést szerveznek munkatársaik körében. A tisztviselők elsősorban tárgyadományt gyűjtenek a rászorulóknak, ám a kormányhivatal hagyománya, hogy minden esztendőben megajándékozza valamelyik térségi mentőállomást, ezzel hálálva meg pótolhatatlan munkájukat.

– A jászkiséri mentők vágya egy új elektromos tűzhely volt, így munkatársaink pénzadományából idén ezt ajánlottuk fel – közölték. 

A minapi eseményen köszönetet mondott a mentők áldozatos munkájáért Pócs János országgyűlési képviselő, Gottdiener Lajos járási hivatalvezető és Lukácsi György polgármester egyaránt. A tűzhelyet Orosz Sándor, a mentőállomás vezetője vette át. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában