Segítségre szorul

2022.01.08. 07:07

Fel kell újítani a kuncsorbai nyugdíjas írónő, Becskereki Imréné házát

Szeret örömet okozni az embereknek, ezért írja verseit és novelláit Becskereki Imréné. A nyugdíjas írónő közösségi oldalán rendszeresen közzéteszi alkotásait, melyekkel kapcsolatban sokszor kap pozitív visszajelzést.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció/Csapó Balázs

Szívesen alkotok, ráadásul hozzáértőktől már kaptam olyan kritikát, hogy ilyen különleges alkotásokat ritkán olvasnak. Ez jólesik

– mondja Ilona. A hölgy azonban a versei, novellái kiadásával kapcsolatban némi akadályba ütközik. A Cserhát Művészkör, melynek ő is tagja, segítene a terjesztésben, de a kiadáshoz szükséges összeg nem igen áll Ilona rendelkezésére. 

Sajnos igencsak kevés a nyugdíjam. Pedig aki ismer, tudja, hogy sokat és sokfelé dolgoztam én, nem vetettem meg a munkát. A gyerekeimet is felneveltem, ám sajnos ők sincsenek olyan helyzetben, hogy nagy segítséget nyújtsanak 

– meséli Ilona. A nyugdíjas hölgy ráadásul most nehéz helyzetbe került, a háza állaga ugyanis megromlott, javításra szorul. Az anyagok beszerzésére és a munkák kifizetésére azonban nem elég a nyugdíja. 

– Az egészségem is megromlott. A szívemmel vannak problémák, így fizikai munkát nem végezhetek, nincs rá lehetőségem, hogy kiegészítsem a bevételemet. Ezért, bár nem szeretek kérni, de közzétettem egy felhívást a közösségi oldalamon, hogyha valaki tudna segíteni, azt elfogadnám – meséli a kuncsorbai asszony. 

Ilona a bejegyzés nyomán sajnos kapott nem túl pozitív megjegyzéseket, de azért segítő szándékról is értesült. 

Egy fegyverneki ismerősöm jelezte, hogy a felújításban, így a kőművesmunkákban, a festésben, a burkolásban tudna segíteni. Azt mondta, tavasszal vegyük fel a kapcsolatot, remélem, akkor már lesz lehetőség némi felújításra 

– fejezte ki reményét Ilona.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában