Szolnok

2022.02.19. 06:30

Anyai örömök elé néz Hadvina Dóra

Az örömhír kapcsán telefonon kerestük meg a huszonnyolc éves sportolót.

Köllő Judit

Hadvina Dóra és férje, Gergely nyár közepére várják az első kisbabájukat

Forrás: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport

„Mivel idén nem versenyzek, úgy döntöttem, rágyúrok a „bícsbádira”. Eddig egészen jól haladok vele” – írta ki Instagram-oldalára Hadvina Dóra. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos posztjához egy képet is társított, ami minden kétséget kizáróan arról árulkodik, hogy áldott állapotnak örvend. Az örömhír kapcsán telefonon kerestük meg a huszonnyolc éves sportolót.

– Már tavaly is kacérkodtunk a gyermekáldás gondolatával, viszont az olimpia miatt végül úgy döntöttünk, egy kicsit még várunk vele – árulta el a tokiói ötkarikás játékokról arany- és bronzéremmel hazatérő kajakos.

– Mérhetetlenül boldogok vagyunk! A legelején még kicsit mindent nehézkesen viseltem, több rosszullétem is volt, de azóta már sokkal jobban érzem magam. Napokon belül belelépek a tizenhatodik hétbe. Bízom benne, hogy még jó darabig lesz energiám mozogni, elvégre a sport az életem elválaszthatatlan részét képezi. Kíváncsi leszek rá, miként alkalmazkodom majd az új helyzethez, amikor már visszább kell vennem, óvva magamat és a kisbabánkat – tette hozzá a leendő édesanya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában