Alkotások

2022.03.05. 21:00

Alkotói pályázatot hirdetett az Igazságügyi Minisztérium Szolnoki Áldozatsegítő Központja

A benyújtási határidő április hatodika.

Hartai Gergely

Az Igazságügyi Minisztérium Szolnoki Áldozatsegítő Központja „Van segítség!” címmel alkotói pályázatot hirdet rajz, vers, rap-dalszöveg kategóriákban a megyei általános iskolák felső tagozatos, valamint középiskolás tanulói részére – tájékoztatta hírportálunkat az intézmény.

Közölték, rajz kategóriában bármely technikával elkészült alkotás legfeljebb A3-as méretben nyújtható be, postai úton vagy személyesen az 5000 Szolnok, Boldog Sándor István krt. 4. címre. Vers-dalszöveg kategóriában a jelentkezők maximum 225 szavas alkotást adhatnak be. A szövegnek tartalmaznia kell az „áldozatsegítő központ”, illetve a „van segítség” szavakat. A pályázatokat kizárólag elektronikus úton, az [email protected] email címre várják.

Megtudtuk, a benyújtási határidő április hatodika, a pályázatban fel kell tüntetni a pályázó nevét és elérhetőségét. A díjátadó ünnepséget várhatóan április 12-én 14 órakor rendezik meg, a nyertes alkotásokat – a pályázó hozzájárulásával – a központ Facebook-oldalán is megjelentetik. Hartai Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában