Baba-mama

2022.05.30. 20:32

Mondókákkal töltötték meg a szolnoki klubtermet a résztvevők

További programokkal bővítik a Pletykafaluban működő baba-mama klubot.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

A napokban Zenebölcsi foglalkozásra várták az érdeklődőket. Az utóbbi időben igen kedvelt célponttá vált a városrész, sok kisgyermeket nevelő költözött a terület utcáiba, a kertes házas övezet remek lehetőséget kínál nekik.

A baba-mama klubban hétről hétre több mint tíz anyuka és csemetéje gyűlik össze. Bodnár Zsuzsanna, a társaság mozgatórugója elmondta, korábban a szolnoki Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola tartott Zenebölcsiről hallottak, ám úgy vélték, lenne rá igény a pletykafalubeli családok között is, így megszervezték az első alkalmat.

Ez a foglalkozás kifejezetten a babák életkori igényeihez igazodva, a szülő és gyermeke közötti különleges kapcsolatot mélyítő mondókákkal, dalokkal, hangszerjátékkal színesített harmincperces elfoglaltság, melyet hároméves korig ajánlanak

– mesélte.

Gyorsan össze is jött a kis csapat, az Abonyi úti iskolában kialakított termük megtelt vidám énekekkel és zeneszóval.

Remek lehetőség az édesanyáknak, hogy gyermekükkel kimozdulhassanak otthonról, de öröm az apróságoknak is. Akik szeretik a zenét, a mondókákat vagy az ölbeli játékokat, azoknak azért, akik viszont nem, ők egy-egy foglalkozás alkalmával hamar megkedvelhetik

– számolt be tapasztalatairól Bodnár Zsuzsanna.

A nagy sikerre való tekintettel a jövőben folyamatosan szerveznének ilyen és hasonló alkalmakat a baba-mama klubban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában