Szolnok

2022.06.22. 11:24

A Lengyel piac fejlesztésére összpontosít programjában Németh Attila

Németh Attila kiemelte, programjában a Lengyel piac jelentős mértékű korszerűsítése, az illegális hulladéklerakás megszüntetése és a Partos kápolna vízelvezető-rendszerének fejlesztése egyaránt szerepel.

Hartai Gergely

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A Munkáspárt és az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom közös sajtótájékoztatót tartott szerdán a városháza előtt. Az eseményen beszédet mondott Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke, aki mondandójában arra szólított fel, hogy a Pletykafalu lakói Németh Attilára, a két párt jelöltjére voksoljanak a vasárnapi időközi önkormányzati választáson.

– Azzal kell a leginkább foglalkoznunk, ami ma az embereket érinti. Ehhez olyan személyek kellenek az önkormányzatokba, a politikai életbe, akik erre képesek – vette át a szót Thürmer Gyula. A Munkáspárt elnöke kifejtette, Németh Attila fiatal, tenni akaró, családos ember, aki átérzi a városrészben élők problémáit. Munkájában számos területen tenne lépéseket a Pletykafalu fejlődéséért.

A beszédeket követően Németh Attila mondta el gondolatait. A jelölt kiemelte, programjában a Lengyel piac jelentős mértékű korszerűsítése, az illegális hulladéklerakás megszüntetése és a Partos kápolna vízelvezető-rendszerének fejlesztése egyaránt szerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában