Galériával

2022.07.16. 19:47

Motorok hódították meg a szolnoki belvárost

A motorok bőgése és az égett gumi szaga sok érdeklődőt vonzott. Koncertek és utcabál is fokozták a hangulatot.

Polák Boglárka

Szebbnél szebb motorokat láthattak az érdeklődők

Fotó: Mészáros János

A Tisza-Parti Nyár elnevezésű rendezvény keretein belül szerveztek motoros felvonulást szombaton a megyeszékhelyen. A vasparipák délután fél hatkor indultak a belvárosból, majd a Széchenyi lakótelepen keresztül tettek egy nagy kört. A felvonulást rendőri kíséret biztosította. A nagyjából száz motorost ámulva figyelték az érdeklődők. Volt, aki a kiindulási pontról, mások pedig az útvonal egy-egy helyszínén, az út széléről figyelték őket. A nézőket leginkább a gumi égett szaga, a motorok zúgása, a bőrdzsekik és sisakok látványa vonzotta a helyszínre.  

A felnőttek mellett a gyerekeknek is lehetőségük volt kipróbálni a motorozást. Számukra a felvonulás előtt lábbal hajtott gyermek motorokkal rendeztek ügyességi versenyt. A 14 résztvevő közül a leggyorsabbak jutalmat kaptak.

Az esemény zárásaként fergeteges koncertsorozat vette kezdetét a Hild téren. Fellépett többek között a Mayfay, a Piramis, illetve a Red Eyes zenekar. A estét utcabállal zárták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában