Galériával

2022.09.09. 08:39

Nagyszabású gálaestet rendeztek Karcagon

A Déryné Kulturális Központban csütörtökön jótékony zenei gálaestet szervezett Perge Tibor karcagi zenész és fia, Adrián az egészségügyi dolgozók tiszteletére, hiszen a covid alatt az édesapa gyógyulásáig heteket töltött a karcagi Kátai Gábor Kórházban, és a gondos ápolást így is szerette volna megköszönni az egészségügyi dolgozóknak.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

A megjelenteket ő, Szepesi Tibor polgármester és Nagyné László Erzsébet, a kórház főigazgatója köszöntötte, majd kezdetét vette a kétórás koncert, ahol a meghívott művészek közül többen is átestek valamilyen nagy betegségen, így ők is hálával tartoznak az őket ápolókért, így szívesen vállalták a karcagi fellépést.

Az esten fellépett Zeffer András ( P. Mobil, Tunyogi Rock Band, Mobilmánia), Kisújszállásról Bo Viktor és Farkas Judit, Kovács Attila és Kenyeres Mirtinke (Chrome Rt.), s a karcagiak: Karcagi-Nagy Zoltán és húga, Andy, Marsi Illés- Marsi Noémi és fiúk, Marsi Illés Magor, s a szervezők: Perge Tibor és Perge Adrián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában