Hála

2022.10.17. 15:20

Kilencéves kisfiú köszönte meg a szolnoki mentősöknek, hogy megmentették az életét

A kisfiú ellátogatott a Szolnoki Mentőállomásra, hogy köszönetet mondjon megmentőinek.

Szoljon.hu

Rendkívül megindító történetről adott hírt az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. Mint írják, az akkor három éves Botond játék közben beleesett szászbereki otthonukban a kerti tóba, édesanyja pedig azonnal a segítségére sietett, kimentette kisfiát a vízből, hiába azonban az igyekezet, a fiú már nem lélegzett. Botond édesanyja borzasztóan megrémült, rögtön mentőt hívott és a telefonos utasítások szerint megkezdte az újraélesztést, miközben a rutinos mentésirányító riasztotta a legközelebbi mentőegységet, akik rövid időn belül a helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést. 

A beavatkozás végül az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően sikerre vezetett és a fiút stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. A most kilenc éves, mosolygós Botond teljesen felépült és azért utazott el nemrég a Szolnoki Mentőállomásra, hogy felkeresse egykori megmentőit és megköszönje nekik mindazt, amit érte tettek.

Fotó: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában