Jászkunság

2022.10.20. 12:34

Lenyűgöző színekkel hódít az indián nyár – galériával

Az év legvarázslatosabb színeit festi a tájra az ősz. Igazi vénasszonyok nyara „tombolt” az elmúlt napokban a Jászkunságban – egy csokorra való fotót válogattunk a természet lenyűgöző átalakulásáról.

Munkatársunktól

Fotó: Mészáros János

A nyári vakáció izgalmai és emlékei mára megfakultak ugyan, de még nem kell lemondanunk egy-egy kellemes kirándulásról. Úgy tűnik, ehhez még ma is kedvez majd az időjárás, ragyogó napsütés várja azokat, akik kimerészkednek a szabadba. Az őszi színekben pompázó természet szinte mindenkit a szabadba csábít, hogy a kirándulók a tél beköszönte előtt még egyszer alaposan feltöltődhessenek élményekkel.

A Tisza-tónál is rengetegen kerékpároznak, és a bicikli nyergén ülve fedezik fel a térség különleges szépségeit, valamint a növény- és állatvilágot. 

Felvételeink Kunszentmár­tonban, Karcagon, Tisza­fü­re­den, illetve Nagyréven készül­tek, és mutatják be a jászkunsági ősz egyedülálló hangulatát, szép­ségét.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában