Dolgoznak a hibán

2022.11.30. 12:21

Műszaki probléma miatt bezárt az uszoda Mezőtúron

A szakemberek azon dolgoznak, hogy mielőbb újra használhassák a létesítményt a látogatók.

R. Á.

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Műszaki probléma miatt bezárták a mezőtúri uszodát.

– Rossz hírről kell tájékoztatást adnom. Sajnos „felmondta a szolgálatot” a harminchárom éve működő hőcserélő berendezés az uszodában, a műszaki hiba elhárításáig az uszodát nem tudjuk üzemeltetni – tette közzé közösségi oldalán kedden este a városvezető.

Szűcs Dániel hozzátette: az Intézményellátó és Ingatlankezelő Kft. munkatársai azonnal intézkedtek, egy helyi szakember is rövid időn belül rendelkezésre állt, hogy a probléma minél hamarabb megoldódjon.

– Azon dolgoznak a szakemberek, hogy egy áthidaló megoldást találjanak arra az időszakra, ameddig az új hőcserélőt beszerezzük és beüzemeljük, hogy újra tudjuk fűteni a medencéket és magát az épületet.

És ezúton is szeretném eloszlatni azokat a téves gondolatokat, hogy így akarja a város bezárni az uszodát. Éppen az ellenkezőjén dolgozunk, azon, hogy megoldjuk a problémát.

– Emellett „rajta vagyunk”, hogy a Magyar Úszó Szövetség támogassa azon célunkat, hogy januártól a termálvizes fűtést kihasználva tudjuk tovább működtetni a létesítményt, segítve ezzel sportolóinkat és a lakosságot – részletezte Szűcs Dániel városvezető, aki az uszodalátogatók türelmét kérte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában