Galériával

2022.12.06. 14:36

A gyerekek nagy örömére kisvonattal érkezett a Mikulás Jászfényszarura

Nagy volt a nyüzsgés az óvoda előtt, a kicsik izgatottan várták a Nagyszakállút, aki nem érkezett üres zsákkal.

Illés Anita

A gyerekek nagyon várták a Mikulást

Fotó: Pesti József

Mikulásvonat gördült be kedden délelőtt a Jászfényszarui Napfény Óvoda előtti parkolóba. A gyerekek tátott szájjal és csillogó szemekkel nézték a kisvonatból kiszálló Nagyszakállút, aki természetesen finom szaloncukorral lepte meg az apróságokat és mindenkit városnéző körútra invitált. 

Ottjártunkkor az óvodapedagógusok kíséretében épp a Mazsola csoport indult útnak. A borongós, esős idő sem szegte kedvét az óvodásoknak, örömmel szálltak fel az ünnepi díszbe öltöztetett járgányra és tetettek egy nagy kört a Mikulással a városban. Az élményt az önkormányzat ajándékozta a településen élőknek. A nap folyamán az óvodások és a kisiskolás gyermekek több turnusban vettek részt a programon. 

Remélhetőleg az üzemanyaghiány nem okozott gondot, hiszen a Mikulásvonat menetrendje szerint a délutáni órákban az Idősek Otthona lakói, valamint a város gyermekei és szüleik utazhatnak együtt a Mikulással. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában