Jászkunság

2022.12.12. 08:00

Életmentő rendőrök, vonatgázolás – ezek voltak az elmúlt hét legolvasottabb hírei

Embert gázolt a vonat Szolnokon, személyvonat gyűrte össze egy kamion elejét a kunszenti vasúti átjáróban – ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

1. Dráma a buszmegállóban, az utas már nem lélegzett, amikor kiértek a rendőrök

Rácz Ferenc főtörzsőrmester és Nagy Krisztián főtörzsőrmester december 1-én reggel Jászapáti belterületén járőröztek, amikor egy buszmegállóból állampolgári segítséget kértek tőlük, mert ott egy férfi összeesett és eszméletét vesztette. A két rendőr több mint fél óráig mellkaskompressziót alkalmazott a férfi megmentése érdekében, amely végül sikerrel járt.

2. Embert gázolt a vonat Szolnokon

Embert gázolt el egy tehervonat december 5-én, hétfőn délután Szolnokon, a Málna utca közelében. Műszaki mentés céljából a helyi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység kiszabadította a szerelvény alól és átadta a mentőknek szerencsétlenül járt embert.

3. Személyvonat gyűrte össze egy kamion elejét a kunszenti vasúti átjáróban

Kamion és személyvonat ütközött össze december 8-án, csütörtökön délután a 442-es főúton, Kunszentmártonnál. A teherautó a Szentesről Szolnokra 12:35-kor elindult szerelvény oldalának ütközött a Kungyalu alsó megállóhely közelében lévő átjáróban. A balesetkor a fénysorompó jól működött. Személyi sérülés a vonaton nem történt.

Fotós: Donka Ferenc

4. Öt szolnoki gyermek eltűnt, hívja a rendőrséget, ha látta őket!

A Szolnoki Rendőrkapitányság december 6-án közölte, hogy eltűnés miatt öt szolnoki gyermeket keresnek. A testvérek december 5-én lakhelyükről ismeretlen helyre távoztak. Egy nappal később aztán a rendőrség közölte, a felhívás okafogyottá vált, mivel mindegyik gyermeket épségben megtalálták.

5. Kábítószer-kereskedelem miatt vettek őrizetbe 3 szolnoki férfit

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának olyan információ jutott birtokába, hogy három szolnoki férfi kábítószerrel kereskedik. A nyomozók december 2-án éjjel összehangolt akció keretében egyszerre több helyszínen tartottak kutatást, melynek eredményeként 2.334 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, több mint félmillió forint készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le.

Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában