Vége a bosszankodásnak

2023.01.21. 16:00

Lépett a szolgáltató, az áramkimaradások megszűnését ígérik Öcsödön

Megoldódni látszik a probléma Öcsödön, több helyen is kicserélték a törött szigetelőket az áramszolgáltató munkatársai.

P. P. N.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy héten át folyamatosak voltak az áramkimaradások a tiszazugi nagyközségben.  Ahogy arról korábban beszámoltunk, az alap problémát egy távvezeték zárlata okozta még január tizedikén. A pillanatnyi szünetek viszont a hibaelhárítás után is megmaradtak. Az OPUS TITÁSZ folyamatosan végez fejlesztési, karbantartási munkálatokat a hálózaton, ennek ellenére is előfordulnak meghibásodások, külső behatások is előidézhetnek problémát.

– Az okok felderítését megkezdték szakembereink. Az érintett hálózati szakasz ellenőrzése során először két törött szigetelőt cseréltek le, majd még egy továbbit. Ezeknek az elemeknek a cseréjével várhatóan megszűnnek a pillanatnyi áramkimaradások – válaszolta megkeresésünkre Egyházi Nikoletta, az OPUS TITÁSZ kommunikációs vezetője. 

Hozzátette: továbbra is figyelemmel kísérik a hálózat működését, és amennyiben a zavartatások továbbra is jelentkeznek, újabb hálózatbejárásra, ellenőrzésre kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában