Program

2023.01.05. 18:00

Újra pecsenyeparádét rendeznek Abonyban

Március 25-re tűzte ki hagyománnyá vált Pecsenyeparádéja időpontját a város.

H. G.

Az érdeklődők kóstolhatnak is a versenyző sátrak kínálatából

Forrás: Abonyi Tarka Rendezvények facebook-oldala

A polgármesteri hivatal Facebook-oldalán jelentette be, hogy a rendhagyó eseményen a család minden tagjának szeretnének tartalmas szórakozást kínálni.

Kora reggel a főzősátrakban indul majd a verseny, a csapatok otthonról hozott tudásukkal és családi hagyományokkal fűszerezhetik a sertésfeldolgozást. A kulináris élvezetekért rajongó látogatók helyben, frissen sült pecsenyét, hurkát, kolbászt kóstolhatnak a versenyző sátrak kínálatából. Egész napos színpadi produkciók palettája, zenés műsorszámok, tánc és standup előadás garantálja a parádés hangulatot.

A városháza arról is beszámolt, hogy a házi portékákat, kézműves termékeket kínáló udvar mellett látványos pecsenyések, büfék és különleges édességárusok sorakoznak fel. „Kiváló borok és kézműves sörök teszik még felejthetetlenebbé az ételeket, száraz kolbász és pálinkaverseny színesíti a programokat” – olvasható a hivatal közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában