Elismerés

2023.02.18. 10:00

Életműdíjat kapott az újszilvási Bolyhos László

Komoly elismerést vehetett át az újszilvási pálinkafőzde megalapítója.

Hartai Gergely

Bolyhos László (középen) több évtizedes kimagasló tevékenységét ismerték el a díjjal, melyhez Nagy István agrárminiszter (balra) is gratulált

Forrás: Nagy István Facebook-oldala

Életműdíjat kapott a napokban Bolyhos László, a Bolyhos Pálinka alapítója – tájékoztatott közösségi oldalán Cegléd és térségének országgyűlési képviselője. Földi László bejegyzésében kifejtette: a díjazott neve és az ágyaspálinka fogalma ma már szinte elválaszthatatlan egymástól. A Bolyhos Pálinkafőzdében csak kitűnő, hazai gyümölcsöket használnak, miközben folyamatosan fejlesztik a pálinkafőzdét, a palackozót és a gyümölcsaszaló csarnokot egyaránt – fogalmazott a honatya.

A rangos díjról Nagy István agrárminiszter is megemlékezett Facebook-oldalán. Mint írja, az életműdíjat a XVII. Jótékonysági Szóvivő Bálon adhatta át a kiváló szakembernek. „Bolyhos László mindig hozzáad mindenhez, amihez köze van: Újszilváshoz, az ottani emberek közösségéhez, jó ügyekhez, a Magyar Pálinkarend Lovagi Tanácsának, illetve a Pálinka Nemzeti Tanácsnak munkájához és a magyar agrárium sikereihez” – méltatta a kitüntetettet a tárcavezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában