Beruházás

2023.02.16. 06:55

Hamarosan elkészül az új bölcsődei épületrész Kengyelen

Tornaszoba, szertár és öltözők is helyet kapnak majd a kengyeli bölcsőde új épületrészében, melyben a munkálatok jelenleg is zajlanak. A beruházással megduplázódik a bölcsődei férőhelyek száma a településen.

Molnár-Révész Erika

Gál József, Kengyel polgármestere a készülő beruházásnál

Kívülről már szinte teljesen elkészült a kengyeli bölcsőde új tornaterme, melyben jelenleg a belső munkálatokat végzik. Az új, 60 négyzetméteres épületrész lehetőséget ad arra, hogy a bölcsődében a helyiségek átcsoportosításával területek szabaduljanak fel, így a férőhelyek száma az eddigi duplájára, vagyis 16-ra emelkedhet. A főépületben egy új csoportszobát, akadálymentes mosdót, öltözőt, dolgozói mosdót, valamint a két épület között közlekedőt alakítanak ki, az új részben pedig az öltöző, a szertár és a tornaszoba kap helyet. A beruházásra a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programon nyert közel 108 millió forintot az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában