Kedves gesztus

2023.02.26. 17:30

Melegedőt létesítettek, bevásárolnak az időseknek a miklósi polgárőrök

Még karácsony előtt nyitott egyedülálló idősek számára melegedőt saját irodájában a Városi Polgárőrség Törökszentmiklós. A fűtött, felszerelt klubhelyiségben még kávét is kaphatott az, aki télen betért. Nem ez volt az egyetlen szívmelengető gesztusa az idősek felé a miklósi polgárőröknek, akik gyakori járőrszolgálattal, ha kell bevásárlással és gyógyszerkiváltással is segítik az arra rászoruló nyugdíjasokat.

Molnár-Révész Erika

Kolozsi József (balra), a Városi Polgárőrség Törökszentmiklós elnöke és Barna János szolgálatvezető a klubhelyiségben

Fotó: Mészáros János

Bár az enyhe idő miatt csak kevesen vették igénybe, időseknek nyitott télen melegedőt saját irodájában a törökszentmiklósi polgárőrség. A fűtött, társasjátékokkal, sporteszközökkel, televízióval felszerelt terembe azokat az egyedül élő nyugdíjasokat várták, akik szerették volna társaságban, melegben eltölteni az időt. A polgárőrség emellett a gyakori járőrszolgálattal fokozottan figyel az egyedülálló, főleg a külterületeken élő idősek biztonságára is, de ha kell gyógyszert is kiváltanak, vagy bevásárolnak annak, aki erre rászorul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában