Haladás

2023.03.15. 13:15

Elkészültek a szolgálati lakás felújításával Törökszentmiklóson

Kívül-belül megszépült az a Kossuth úti önkormányzati épület, melybe a keleti városrész felzárkóztatását segítő program egyik munkatársa költözhet majd.

Molnár-Révész Erika

A szolgálati lakás kívülről

Fotó: Mészáros János

A leendő lakó kiválasztásának folyamata elindult, a hetven négyzetméteres családi ház felújítása ugyanis befejeződött a Kossuth úton. Kívül-belül a megújult az ingatlan, melynek még a tetejét is lecserélték, továbbá az udvar is megszépült, ahol még egy kerti sütögető is helyet kapott. 

A beruházás a keleti városrész felzárkóztatására irányuló, 200 millió forintos pályázat részeként valósul meg, melyből utak is megújultak a környéken. A Nap utcában több, mint 160, a Téglagyár utcában 350, a Szivárvány utcában pedig közel 700 méter kapott azsfaltburkolatot. 

A másfél szobás, konyhás, egy fürdőszobás családi házat olyan személynek adják ki, aki részt vesz a felzárkóztatását segítő programok megvalósításában.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában