Könyvbeszerzés

2023.03.09. 07:00

Rongyosra olvasták Jókai és Mikszáth klasszikusait, új köteteket kell beszerezni a szajoli könyvtárban

Figyelmet fordítanak arra is, hogy az elhasználódás miatt leselejtezett klasszikus írók könyveit is folyamatosan pótolják.

R. Á.

Hamarosan kölcsönözhető könyvek

Forrás: Beküldött fotó

Közel egymillió forint a Közösségi Ház és Könyvtár idei könyvbeszerzési kerete Szajolban. Ahogy azt Czékmási Csillától megtudtuk, a könyvbeszerzés jelenleg is tart, eddig összesen százkilencvenezer forint értékben vásároltak könyveket. 

– Szeretik az olvasók a történelmi témájú kalandregényeket, a skandináv krimiket, a családregényeket és természetesen a romantikus történeteket. 

Nagyon közkedveltek a magyar írónők könyvei, így például szívesen keresik R. Kelényi Angelika, Budai Lotti, Bauer Barbara és Baráth Viktória köteteit – mondta el érdeklődésünkre az intézményvezető, aki hozzátette: figyelmet fordítanak arra is, hogy az elhasználódás miatt leselejtezett klasszikus írók, így Gárdonyi Géza, Jókai Mór és Mikszáth Kálmán könyveit is folyamatosan pótolják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában