Hülyének nézték a hatóságot

2023.03.06. 11:25

Veszélyes hulladékot borítottak le az egyik szolnoki játszótér tőszomszédságában – videóval

A feljelentés után az elkövető elszállította az általa elhelyezett sittet. A történtekről még a polgármester is megszólalt.

Szoljon.hu

Az illegális szemétlerakás esetében zéró tolerancia van érvényben

Forrás: NHSZ Szolnok - NHSZ Zounok Facebook oldala

Veszélyes hulladékokat is tartalmazó építési anyagot borított le Szolnokon, a Pletykafaluban található Martinovics úti játszótér közvetlen közelében egy konténeres szállítással foglakozó vállalkozás a napokban – tájékoztatott a szomorú hírről az NHSZ Szolnok.

Szerencsére azonban az elkövetők nem maradtak észrevétlenek...

– Az NHSZ Szolnok munkatársai természetesen megtették a feljelentést, ennek következtében a vállalkozás emberei kiszálltak a helyszínre, és elszállították a hulladékot. Mikor értik meg végre az emberek, hogy a szemetet a kijelölt helyére, nem pedig oda tesszük, ahová kedvünk tartja?! Ez ugyanis illegális! Számomra hihetetlen, hogy erről ilyen sűrűn kell beszélni, de még mindig vannak, akik hülyének nézik a hatóságokat, vagy ami sokkal szomorúbb, azokat az embertársaikat, akik valamit próbálnak tenni azért, hogy a lakókörnyezetük élhetőbb legyen – szólalt meg a témában Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is.

– Minden esetben fellépünk a hasonló estekkel szemben – hangsúlyozta a cég a közösségi oldalon.

Hozzátették: környezetünk védelme és a hulladékok megfelelő kezelése érdekében a zéró tolerancia mentén járnak el minden hasonló esetben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában