Beruházás

2023.04.11. 12:00

Bölcsőde épülhet a ceglédi Felház utcában

Még az idén megkezdődnek a ceglédi református óvoda építési munkálatai. A létesítményt mintegy 600 millió forintból alakítják ki.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Cegléd-Nagytemplomi Református Egyházközség fenntartásában működő Török János Református Mezőgazdasági és Egészségügyi Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium háromcsoportos, 42 fős református bölcsődét épít a Felház utca 30/b szám alatt – közölte a városháza. Az építkezést várhatóan idén szeptemberben kezdik el, a munkálatok befejezése pedig a jövő év őszén várható. A komplexumot mintegy 630 millió forint hazai és uniós forrásból alakítják ki.

A polgármesteri hivatal a napokban arról is beszámolt, hogy hamarosan szándéknyilatkozaton keresztül jelezhetik a szülők, ha gyermeküket a református bölcsődébe szeretnék íratni. A leendő bölcsődének egyébként már saját Facebook-oldala is van, ahol a legfrissebb információkról tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában