Tájékoztatás

2023.04.07. 16:30

Kutyaürülék-gyűjtőket helyeztek ki Szolnokon, a Holt-Tisza-parton

A gyűjtőedényeket hetente ürítik az illetékesek.

Rimóczi Ágnes

A kihelyezett gyűjtőedényeket hetente ürítik

Forrás: Ligeti József Facebook-oldala

A szolnoki Holt-Tisza-part térségében, valamint a Kertvárosban is sok problémát okoznak a kóborló kutyák, melyek úton és út mellett, járdán, fűben hagyják a végterméküket. Emellett sajnos még mindig vannak olyan kutyatulajdonosok, akik nem szedik össze a kedvenceik ürülékét. A probléma megoldására az elmúlt időszakban több helyen helyeztek ki kutyaürülék-gyűjtőket.

A közelmúltban Ligeti József, a térség önkormányzati képviselője is közzétette közösségi oldalán a hírt, miszerint két konténert helyezett ki a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. 

– Egy a Vénusz utca felett átívelő 4-es út hídpillére közelében, egy pedig a kertvárosi részen, a Holt-Tiszapart úton, a Horgász utca torkolatánál található. A gyűjtőket hetente ürítik az illetékesek – írta a képviselő. A Városüzemeltetési Kft. illetékesei érdeklődésünkre elmondták, hogy korábban már kihelyeztek egy hasonló gyűjtőt a Cserfa utcában is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában