Vetélkedő

2023.04.12. 18:00

Tehetségkutató versenyre várják a diákok jelentkezését Szolnokon

Még várják a jelentkezéseket a Kiugróra. A szolnoki tehetségkutatón ezúttal az általános iskolás korosztály mutathatja meg, mire képes.

R. Á.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Április 17-ig még lehet jelentkezni a Kiugró című szolnoki tehetségkutatóra. Az általános iskolások számos műfajban megmutathatják tehetségüket, legyen az vers, próza, tánc, hangszeres zene vagy akár digitális-vizuális művészet. 

– Szolnok önkormányzata és a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tehetségsegítő Tanács az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ közreműködésével először 2012-ben rendezte „Kiugró” címmel a Szolnoki Fiatal Tehetségek Gáláját, amely a kiemelkedő képességű, tehetséges diákoknak ad bemutatkozási lehetőséget Szolnok népes publikuma előtt. 

Míg páros évek tavaszán a középiskolások, páratlan években, így 2023-ban is az általános iskolások kapnak lehetőséget arra, hogy megmutassák a különböző művészeti ágakban, s egyéb területeken elsajátított tudásukat, tehetségüket. Az idei tehetségkutatón a Szolnokon és a járásban élő és tanuló 7 és 14 év közötti fiatalok vehetnek részt – olvasható a verseny felhívásában.

A zsűri több fordulóban választja ki azon tehetséges szolnoki fiatalokat, akik május 13-án, az Aba-Novák Agóra Kiugró Gáláján mutathatják meg tudásuk legjavát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában