Május 1.

2023.04.29. 20:28

Útlezárásra számíthatnak a közlekedők Jászárokszálláson

Színes programokkal várják a látogatókat május elsején, ám pont ezért útlezárásokra is számítani kell.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A városnapi ünnepi rendezvény miatt vasárnap este tíz órától kedden reggel hét óráig a 3205 jelű Jászárokszállás – Tarnaméra összekötő út a körforgalomtól a Bajcsy utcáig le lesz zárva, a körforgalmat viszont nem érinti a változás.

Az elkerülő útvonal a Kossuth utcától a Deák Ferenc utcán keresztül vezet a Rákóczi útra Visznek felé és visszafelé ugyanez az útvonal, melyet táblákkal jeleznek – tájékoztatott a város honlapján az önkormányzat. Május elsején délelőtt virágbörzével kezdődik a városnapi rendezvény a Szentháromság-templom és a Széchenyi István Általános Iskola közötti útszakaszon. 15.30-kor a mazsorett csoport előadásával folytatódik programsorozat, majd a városnapi ünnepségen kitüntetéseket adnak át.

A délután folyamán többek között táncos műsor, az Iszkiri gyermekzenekar koncertje, harcművészeti bemutató szórakoztatja az érdeklődőket. A polgármester köszöntőjét követően 20.35-kor Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar élő koncertje zárja a programot.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában