Szoljon podcast

2023.05.16. 18:21

Elektromos járművekkel ismerkedhettek a szolnoki Nyitnikék ovisai – videóval

A legkisebbek ki is próbálhatták az NHSZ Zounok Zrt. által biztosított járműveket.

Köllő Judit

A gyermekek ki is próbálhatták a járműveket

Fotó: Nagy Balázs

A Szívem projekt keretében a Szolnok Városi Óvodák Nyitnikék csoportjai kedden elektromos autóval és takarító járművekkel barátkozhattak. A legkisebbek megismerhették ezek működését, sőt ki is próbálhatták az NHSZ Zounok Zrt. által biztosított járműveket.

– Zöld óvodánkban kiemelt szerepet kap nevelési folyamatunkban a környezettudatos életvitel megvalósítása, ezen értékek közvetítése, a helyes szokás kialakítása – nyilatkozta hírportálunknak Bartyik Hajnalka, a Szolnok Városi Óvodák Nyitnikék tagintézményének vezetője.

– A fenntarthatóságra nevelés pedagógiai tartalmát minden óvodapedagógus és alkalmazott ismeri és alkalmazza. Ez alkalommal a Szívem projekt keretében tagintézményünket felújították, amelyet leszigeteltek és korszerűsítettek. Az itt dolgozó pedagógusok folyamatosan példát mutatnak csöppségeink számára, akik mindennapjaiba játékos formában vezetjük be a környezettudatos életvitelt. A mai alkalom is kiváló lehetőséget adott arra, hogy közelebb kerüljenek a zöld szemlélet módhoz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában