Esemény

2023.05.28. 19:30

Jótékony célt szolgált a focitorna Cibakházán

Gyermeknap és kispályás labdarúgótorna miatt gyűltek össze az érdeklődők a cibakházi focipályán vasárnap, számos kísérőprogramot is szerveztek.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Beküldött fotó

A tiszazugi nagyközségben évek óta hagyománya van a pünkösdkor megrendezett kispályás labdarúgó tornának. Idén a férfiak közül huszonnégy, míg hölgyek esetében négy csapat mérhette össze tudását. A III. Lénárt Lajos emlékkupa mellett számos gyermeknapi kísérőprogramot is szerveztek, ami százakat csábított a focipályára. 

A kutyás bemutatót táncosok követték, a napot ugrálóvár és arcfestés is színesítette. Ahogy Őze Róbert szervező korábban lapunknak nyilatkozta, minden évben jótékony célt is szolgál a nagyszabású rendezvény. Az idén a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság javára helyeztek ki gyűjtőládát. A lánglovagok egyébként a nap nagy részét a helyszínen töltötték, hogy az érdeklődők bepillanthassanak a tűzoltóautóba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában