Fejlesztés

2023.05.16. 15:00

Korszerűsítik Tiszapüspöki közösségi házát

Leszigetelik a nagyterem mennyezetét, valamint energiatakarékosabb kazánt és radiátorokat szerelnek fel Tiszapüspöki közösségi házába, de a külső környezete is megszépül hamarosan.

Molnár-Révész Erika

Már készül a térkőburkolat a közösségi ház mellett– mutatta Fülöp Emil alpolgármester a helyszínen

Fotó: Mészáros János

Elkezdődtek a közösségi ház energetikai korszerűsítésének munkálatai Tiszapüspökiben, ahol a könnyebb megközelíthetőség érdekében térkő burkolatot kap az épület melletti terület is.

– Bent pedig már elkészült a nagyterem mennyezetének szigetelése, valamint leszedték a fűtőtesteket, a kazánokat a helyükről, hamarosan pedig elkezdődnek a csőcserék, majd visszahelyezik az új fűtőtesteket, melyek segítségével egy modernebb, hatékonyabban működő rendszerre váltunk át – mondta Fülöp Emil alpolgármester, a közösségi ház vezetője. Hozzátette, a munkálatok körülbelül egy hónapot vesznek majd igénybe.

A beruházásra mintegy negyvenhétmillió forintot nyert még tavaly Tiszapüspöki a Területi-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán. Az épületet utoljára 2011-ben korszerűsítették, az átalakítás viszont csak 80 százalékban készült el, ezt folytatják jelenleg a pályázati forrás segítségével.

Az önkormányzat emellett önerőből a járdát is felújítja a közösségi ház előtti szakaszon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában