Különlegesség

2023.06.24. 18:13

Furcsa szerkezet bukkant fel Martfű utcáin – videóval

A martfűiek már megszokták, hogy júniusban veterán járművek lepik el a művelődési ház környékét, ám szombaton egy számukra is szokatlan jármű bukkant fel.

Szoljon.hu

Egy férfi sétapálcájával frakkban pattant egy velocipédre, amivel körbekarikázta a környező utcákat

Fotó: P. Pusztai Nóra

A Martfűi Művelődési Központ kitárta kapuit a múzeumok éjszakáján, számos programmal készültek a szervezők. Már a reggeli óràkban megnyitották a híradástechnikai és múltidéző bicaj kiállítást. Egy férfi sétapálcájával frakkban pattant a velocipédre és körbekarikázta a környező utcákat. 

A Kézművesház előtt kismesterség bemutatót tartottak, a gyerekeket kézműves foglalkozásra várták. Agyagozhattak, festhettek, mézeskalácsot díszíthettek vagy éppen belekóstolhattak a szalmafonásba is. A nap folyamán a Tisza cipőgyár indulóját a Martfű Városi Nőikar adta elő. A motoros kaszkadőrversenyt az eső szakította félbe, de a Silver táncbemutatót már napsütésben élvezhette a közönség. Délután a Fedák Sári Színház műsora a táncdalfesztiválok idejébe repítette vissza a hallgatóságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában